26. maja, 2023

BOOST UP

 – ekipa zagnanih, strastnih in delovnih posameznikov, ki iščejo ustvarjalne in učinkovite rešitve za naročnike. BOOST UP je digitalna agencija za internetni marketing. Delujejo na področju digitalnega marketinga in trdno verjamejo, da lahko vsi skupaj …

Piše:

 – ekipa zagnanih, strastnih in delovnih posameznikov, ki iščejo ustvarjalne in učinkovite rešitve za naročnike.

BOOST UP je digitalna agencija za internetni marketing. Delujejo na področju digitalnega marketinga in trdno verjamejo, da lahko vsi skupaj sodobne internetne in tehnološke izzive izkoristimo kot tržno prednost in tako pridobimo nove možnosti za rast in razvoj. Pripravljajo, oblikujejo in izvajajo oglaševalske kampanje na trenutno najučinkovitejših internetnih kanalih. Kot pravijo, je njihovo poslanstvo z znanjem, digitalnimi idejami in s kombinacijo storitev pospeševati promet blagovnih znamk.

Specializirani so za:

  • Google Ads: certificirani Google strokovnjaki bodo vaše oglase prikazali na prvem mestu Googla hitreje, kot lahko sploh izgovorite »optimizacija spletnih iskalnikov«.
  • Meta Ads: ekipa Facebook in Instagram mojstrov bo ustvarila tako privlačne oglase, da bo vaša ciljna publika klikala hitreje, kot tiktaka kazalec na urinem kazalcu!
  • TikTok Ads: luči, kamera, akcija! Naj TikTok strokovnjaki ustvarijo najprivlačnejše oglase, ki bodo potencialne stranke vabili, da se povežejo z vašo znamko kot še nikoli prej!
  • E-mail marketing: se še spomnite starega reka: »Na žlico medu se ujame več muh kot v sod kisa«? E-mail marketing mojstri bodo za vas ustvarjali sladko, neustavljivo vsebino, ki bo vaše stranke pritegnila, obveščala in negovala medsebojni odnos, da se bodo vedno znova vračali po še več!
  • Spletno oblikovanje: za vas bodo oblikovali spletno mesto, ki bo tako osupljivo, da bo vaša konkurenca želela, da bi jih najela pred vami!
  • Sodelovanje z influencerji: ekipa za sodelovanje z influencerji vas bo seznanila z idealnimi vplivneži družbenih medijev, ki bodo vašo znamko okrepili z zvezdniško podporo, ki si jo ta zasluži!
  • Grafično oblikovanje in fotografiranja za podjetja: samo en je prvi vtis. Prepričajte svoje stranke z vizualno ustvarjalno podobo svojega podjetja, ki naj izraža kakovost in strokovnost vašega dela.
  • Poslovno svetovanje: pomagajo vam pripraviti strategijo digitalnega marketinga, ki bo za vaše podjetje najučinkovitejša. S pomočjo jasno začrtane strategije lažje spremljamo rezultate in temu prilagajamo komunikacijo s potrošniki.

Mlada ekipa podjetja Boost up vam ne pomaga doseči samo kratkotrajnih ciljev in prodaje, ampak z uspešnim nastopom na različnih komunikacijskih kanalih tudi pomagajo graditi vašo znamko in za vas iščejo nove poslovne priložnosti.