26. maja, 2023

Black Lime

 – agencija za video produkcijo in vsebinski marketing Pot agencije za video produkcijo Black Lime se je začela leta 2016 iz ljubezni do filmske in video produkcije ter želje po ustvarjanju originalnih in privlačnih video vsebin. Z leti so pridobili ne …

Piše:

  agencija za video produkcijo in vsebinski marketing

Pot agencije za video produkcijo Black Lime se je začela leta 2016 iz ljubezni do filmske in video produkcije ter želje po ustvarjanju originalnih in privlačnih video vsebin. Z leti so pridobili neprecenljive izkušnje tako v poslu kot produkciji ter ustvarili veliko uspešnih oglasov, dokumentarcev in korporativnih videov. »Najraje ustvarjamo projekte, ki nam omogočajo ustvarjalen doprinos in izraz, naročnikom pa s tem nadpovprečno originalen in svež pristop v njihovi komunikaciji. Skupaj z naročniki oblikujemo video vsebine ter z javnostjo delimo navdihujoče zgodbe, znanje in inovacije,« razlaga direktor Jakob Šuster.

Black Lime je video produkcija z agencijskim pristopom, kar pomeni, da skušajo vedno celostno razumeti naročnika in njegov marketinški splet. To jim omogoča, da ustvarimo ciljno usmerjeno video vsebino, kar veča aktivacijo, gledanost in daje rezultate. Z drugimi besedami – javnost prisluhne zgodbi.

Pripovedovanje zgodb podjetij in blagovnih znamk skozi različne video formate, bodisi predstavitvene ali oglaševalske narave, so njihova strast in fokus. »Smo mlad in zagnan kolektiv ustvarjalnih in srčnih snemalcev in producentov. Ustvarjamo moderne, inovativne, avtentične video vsebine, s katerimi naši naročniki preprosto komunicirajo svojo vizijo, vrednote, informacije o izdelkih in storitvah v formatih, zanimivih za njihove ciljne skupine.«

Video je odličen medij za predstavitev podjetja, promocijo izdelka, storitev ali zgolj za informiranje javnosti in za večanje prepoznavnosti. Tega se zaveda tudi vse več podjetij. Po najnovejših podatkih je namreč kar 80 % vseh marketinških dejavnosti vezanih na video vsebine. A produkcija teh ni mačji kašelj, saj zahteva resen fokus, čas in finančni vložek. Pri reševanju teh izzivov z ekipo vedno radi pomagamo. Uravnovešanje vseh omejitev za dosego vrhunske video vsebine je inovativnost, je učinkovit pristop k produkciji, s katerim naročnikom v podjetju Black Lime zagotovijo vizualno bogat in vsebinsko originalen izdelek za standardno ceno.

Njihovi naročniki so tako večja kot tudi manjša podjetja in blagovne znamke, veliko sodelujejo tudi z večjimi in uveljavljenimi oglaševalskimi agencijami v Sloveniji (Futura DDB, Luna TBWA, Herman & Partnerji, Poslovni mediji). Med večjimi naročniki, za katere ustvarjajo, so Spar Slovenija, Lidl, Triglav, Argeta, BMW Group Slovenija in manjša prodorna tehnološka podjetja, kot sta Visionect in GenePlanet. Veliko sodelujejo tudi s podjetji, ki so del Cone Tezno (npr. Florjančič tisk, Waltis, Pošta Slovenije in Continental Slovenija). Njihova pot v poslovne prostore Centra Up je zato bila dokaj naravna, saj so bili z gospodarskim ekosistemom Cone Tezno že sicer povezani.