20. oktobra, 2021

Največji dogodek za mreženje v Sloveniji – SEEmeet Slovenia 2021

Med 20. in 21. oktobrom bo potekal največji dogodek za mreženje v Sloveniji – SEEmeet Slovenia 2021, letos že šesti po vrsti. Tokrat ga pripravljajo v virtualni obliki, podjetja bodo znova dobila edinstveno priložnost za širitev svojega posla prek pose …

Piše:

Med 20. in 21. oktobrom bo potekal največji dogodek za mreženje v Sloveniji – SEEmeet Slovenia 2021, letos že šesti po vrsti. Tokrat ga pripravljajo v virtualni obliki, podjetja bodo znova dobila edinstveno priložnost za širitev svojega posla prek posebej organiziranega poslovnega mreženja. Letos so tri glavna področja: kovinska industrija in strojegradnja – proizvodnja strojev in izdelkov iz kovin, elektroindustrija – proizvodnja električne opreme ter informacijska in komunikacijska tehnologija – IKT.

Namen dogodka je pomoč podjetjem pri širjenju poslovanja na domačem in mednarodnem trgu z organizacijo vnaprej dogovorjenih srečanj, ki bodo na hiter in učinkovit način opredelila skupne interese za nadaljnje skupno sodelovanje potencialnih partnerjev. Kot zanimivost bo dogodek ponujal tudi tematska predavanja s treh prednostnih področij.

Na letošnjem SEEmeetu sodeluje tudi podjetje TPV Automotive d. o. o. (član skupine TPV), ki išče v Sloveniji poslovne partnerje in dobavitelje z različnih področij, kot so proizvodnja namenskih strojev, tehnologija (varjenja, kovičenja in vijačenja), storitve vzdrževanja in programiranja, vpenjalne priprave in obdelovalna orodja za CNC-stroje.

Več informacij in prijave https://www.seemeet.si/.