26. julija, 2021

Novi v stavbi UP

Ineor: nove in napredne tehnologije Ineor je izjemno uspešno, vodilno in stabilno mednarodno podjetje, ki razvija programsko opremo za velika multinacionalna podjetja, večinoma svetovne šampione na svojem področju delovanja. Zagotavljajo jim najnovejše …

Piše:

Ineor: nove in napredne tehnologije

Ineor je izjemno uspešno, vodilno in stabilno mednarodno podjetje, ki razvija programsko opremo za velika multinacionalna podjetja, večinoma svetovne šampione na svojem področju delovanja. Zagotavljajo jim najnovejše tehnologije ter kakovostne, napredne in izjemno inovativne rešitve, ki so implementirane v storitvah in rešitvah po vsem svetu v več industrijah, tako v zasebnem kot v javnem sektorju.Naročniki so vodilni na svojem področju delovanja (igralništvo, telekomunikacije, zdravstvo, mobilnost), zagotavljamo jim rešitve za e-upravo, finance (tudi našo najnovejšo rešitev za upravljanje tveganj UseRisk), platforme za igralništvo, novo mobilnost, upravljanje z energijo, telekomunikacije, zdravstvo, proizvodnjo in druge.

Uspešno razvijajo in integrirajo različne sisteme, od obstoječih lokalnih sistemov, ki upravljajo ključne poslovne procese, mobilne rešitve, ki nudijo zmogljive informacije in dinamično podporo pri odločanju na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih, do preoblikovanja obstoječih rešitev v inovativne storitve v oblaku ali razvijanja od platforme neodvisnih storitev v oblaku, vključno s pregledom, svetovanjem in rešitvami low code/no code.

Njihova izjemno tehnološko napredna in zanesljiva ekipa, sestavljena iz vrhunskih strokovnjakov, ki za  stranke razvijajo vrhunske rešitve, domuje tako v Ljubljani kot v Mariboru, kjer je v prostorih poslovne cone Tezno našla sodobne, ustvarjalnemu delu na kožo pisane prostore, ki so jih pri Ineorju tudi sodobno opremili in tako svoji ekipi zagotovili vrhunske razmere za delo.

Baltazar consulting

40+ let izkušenj, 270+ naročnikov in 4000+ udeležencev treningov.

Ekipa Baltazar consulting je specializirana za razvoj malih podjetij, velikih obrti in start-upov. Njihovo pomoč zagotovo potrebuje lastnik/direktor, saj gre za bolj tehničen profil, ali pa podjetje, ki je odlično v tehnologiji in »šepa« pri komercialnih dejavnostih. Navsezadnje direktorji in vodje cele dneve gasijo požare in tako ostane premalo časa za druge pomembne stvari.

V čem so res dobri?

  • Razumejo lastnika/direktorja,
  • motivirajo vodje in mojstre za sodelovanje,
  • razvijajo veščine prodajnikov,
  • iščejo način, kako biti drugačen na trgu,
  • izdelajo digitalne vsebine: dizajn + ustvarjalna prodajna besedila.

V poslovni stavbi Up najdete njihovo pisarno. Spletna stran www.baltazar.si vam ponudi vse kontakte in še več informacij.

 Specialna ponudba za Cono Tezno

  • Brezplačna predstavitev v Mariboru: TOP 10 digitalnih orodij za virtualizacijo dela v pisarnah (administracija, prodaja, kadri, nabava). Termin: oktober 2021.

Spoznajte direktorja Blaža Branca, v podcastu Okej, stručko. Nekaj epizod:

·         Obrtnik in podjetnik,

·         Vodenje sestankov,

·         Vizija, strategija, plan.

Stručko je dosegljiv na vseh podcastnih platformah, YouTubu, SoundCloudu in na naši spletni strani.

 

Protime

Podjetje Protime je mlado tehnološko podjetje, ki deluje na trgu športnih meritev (»časomerilstva«) in obdelave podatkov ter organizacije športnih prireditev. Za različne športne prireditve, tako na tekmovalni kot športno-rekreativni ravni zagotavljamo storitve »full service«, od elektronskih meritev rezultatov – časov (čip in transponder tehnologija, fotofiniš in video finiš storitve, gps tracking), izdelave štartnih številk, računalniške obdelave podatkov, zagotavljanja live rezultatov na spletu in mobilnih napravah vse do celotnih izvedb tekmovanj »na ključ« Kot šele drugo časomerilsko podjetje v Sloveniji smo od Atletske in Triatlonske zveze Slovenije prejeli uradno licenco za izvajanje meritev, kar omogoča meritve tudi na največjih in kompleksnih športnih prireditvah, kot edini v regiji se ponašamo tudi z licenco za tekmovanja serije Ironman. Letno sodelujemo na več kot 140 športnih prireditvah v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Srbiji in Črni Gori. V ekipi Protima stremimo k nenehnim izboljšavam svojih storitev ter dvigu kakovosti in promociji športa nasploh.

 

Detektiv Marko Bauman

Od avgusta 2020 je v prostorih poslovne stavbe UP tudi pisarna zasebnega detektiva Marka Baumana. Dejavna je na področju izvajanja različnih oblik detektivske dejavnosti, s poudarkom na izvajanju nadzora in preverjanja bolniških staležev ter na varnostnem svetovanju in komercialni dejavnosti, povezani z zasebnim varovanjem, tako za pravne kot fizične osebe. Ustanovitelj podjetja Marko Bauman ima več kot 10 let izkušenj iz vodstvenih funkcij v sektorju zasebnega varovanja, kjer je nazadnje deloval kot direktor najzahtevnejšega dela zasebnega varovanja, in sicer kot direktor za področje prevoza gotovine in drugih vrednostnih pošiljk. Sodelovanje z različnimi bančnimi ustanovami, velikimi trgovskimi verigami, verigami bencinskih servisov tako v Sloveniji kot izven meja Slovenije mu je omogočilo razširiti področje strokovnega znanja in zgraditi bogato mrežo zanesljivih zunanjih sodelavcev tako v Sloveniji kot v tujini. Kot zunanji pogodbeni sodelavec sodeluje tudi s podjetjem Geld Service Austria, ki je v lasti Avstrijske nacionalne banke.

Kaj nudijo v pisarni zasebnega detektiva? Z njihovo pomočjo hitro, diskretno in učinkovito preverite, ali je bolniški stalež vaših zaposlenih res upravičen. Ažurno, zanesljivo in dokazljivo pridobijo podatke, ali so potni stroški, ki jih priglasijo vaši sodelavci, resnični. Preprosto in nevsiljivo odkrivajo poslovne goljufije oziroma iskrenost poslovnih partnerjev oziroma ljudi, s katerimi sodelujete. Izvajajo tudi verodostojne in pravočasne poizvedbe za fizične osebe.

Osebni pristop, ki temelji na strokovnosti, prilagodljivosti in zaupanju, zanesljivo vodi do jasnih rezultatov, učinkovito delo pa do ustreznih dokazov in diskretnost do pravih informacij.