26. julija, 2021

»BARADA TEAM« nabira zmage in lovorike

Po daljšem »koronskem« premoru so se mladi borci lahko končno podali v širni svet in svoje zmožnosti preizkusili tudi na mednarodnih turnirjih kickboxa.  6th International Turkish Open Kickboxing European Cup Aprila se je desetčlanska ekipa Barada cent …

Piše:

Po daljšem »koronskem« premoru so se mladi borci lahko končno podali v širni svet in svoje zmožnosti preizkusili tudi na mednarodnih turnirjih kickboxa.

 6th International Turkish Open Kickboxing European Cup

Aprila se je desetčlanska ekipa Barada centra odpravila v Turčijo in se v hudi konkurenci, kjer je bilo prijavljenih kar 1.514 tekmovalcev iz 15 držav, odlično odrezala. Ker je Tomaž tudi na koncu še vedno verjel v svojo ekipo, jih je prijavil tudi v ekipno tekmovanje Point Fight, kjer so še dodatno potrdili, da so najboljši, saj so prepričljivo zmagali.  Sicer so osvojili trinajst prvih mest, tri srebrne medalje in dva brona.

KARLOVAC OPEN 2021 European Cup

V maju je sledila tekma v Karlovcu za evropski pokal Karlovac open 2021. Ekipo so spremljali vrhunski trenerji Tomaža Barada, Aleš Zemljič in Gregor Stračanek. Znova so dosegli zavidanja vredne rezultate in pokazali, da so zares nepremagljiv tim. Vrnili so se z desetimi zlatimi odličji, tremi srebrnimi in sedmimi bronastimi.

DRŽAVNO PRVENSTVO Point fighting, Light kontakt, PTUJ 2021

V juniju je sledilo še državno prvenstvo v kickboxu na Ptuju. Iz Barada kluba se je tekmovanja udeležilo 28 tekmovalcev, vse od najmlajših članov, ki so nastopili v Point fightingu do starejših kadetov in mladincev, ki so nastopili v obeh kategorijah. Z uspehi so lahko več kot zadovoljni, saj so domov odnesli kar 25 prvih mest, sedem drugih in štiri bronasta odličja. Tako so zopet dobili številne državne prvake v svojih kategorijah.

Ker »ta pravi« vrhunski športniki ne počivajo na lovorikah, že pridno trenirajo naprej in se pripravljajo na naslednja tekmovanja.

Tomaž Barada na koncu dodaja: »Bravo ekipa, zares smo ponosni na vsakega izmed vas!«