5. oktobra, 2020

Do vrhunskega leska s sistemi čiščenja PROLESK

Prolesk je inovativno podjetje na področju čiščenja. Vedno v iskanju najnovejših in varnih ter ugodnih sistemov čiščenja. Njihove storitve zajemajo specialna, generalna in vsakodnevna čiščenja pisarniških prostorov, skladišč, vrtcev, šol, stanovanj, bo …

Piše:

Prolesk je inovativno podjetje na področju čiščenja. Vedno v iskanju najnovejših in varnih ter ugodnih sistemov čiščenja. Njihove storitve zajemajo specialna, generalna in vsakodnevna čiščenja pisarniških prostorov, skladišč, vrtcev, šol, stanovanj, bolnišničnih prostorov ipd. Za doseganje nadpovprečnih rezultatov uporabljajo najnovejše tehnike, sisteme in metode čiščenja. Ker so njihovi sistemi čiščenja na slovenskem trgu inovativni, so ustvarili YouTube kanal, kjer so njihove metode prikazane in lažje razumljive.

Navajamo nekaj primerov sistemov čiščenja iz tal BREZ uporabe visokih pritiskov, lestev ali dvižnih košar:

– strojno čiščenje oken in žaluzij z uporabo osmoze stroja, krtač in karbonskih palic do 15 m,

– čiščenje fasade s sistemi softwash, sesanja in krtačenja do 12 m,

– čiščenje žlebov z uporabo karbonskih palic in industrijskega sesalca,

– in še veliko drugih sistemov, ki jih tedensko prikazujejo na njihovi Facebookovi strani.

Zaradi uporabe zgoraj naštetih sistemov čiščenja so njihove storitve na najvišji ravni varnosti za izvajalce in za vaš objekt. Sodelavci Proleska so prav tako strokovnjaki na področju generalnih čiščenj. Za vsak material najdejo pravilno obliko čiščenja. Pri vsakem čiščenju uporabijo najmočnejše kemično čistilo in abrazivno sredstvo, ki ga material dopušča.