5. oktobra, 2020

Agencija Pinman

Ekipo Agencije Pinman predstavljata Tanja Kocman in Primož Ademovič. Tanja je kolumnistka, ‘upokojena’ stand up komičarka, znašla se je na televizijskih in gledaliških odrih, v vlogi scenaristke, več let delala na radiu in uspešno gradila svojo vlogo z …

Piše: M.V.

Ekipo Agencije Pinman predstavljata Tanja Kocman in Primož Ademovič.

Tanja je kolumnistka, ‘upokojena’ stand up komičarka, znašla se je na televizijskih in gledaliških odrih, v vlogi scenaristke, več let delala na radiu in uspešno gradila svojo vlogo zgovorne Štajerke.

Primož je v preteklosti organiziral dogodke in izobraževanja za IRDO (Inštitut za razvoj družbene odgovornosti) ter opravljal delo kreativnega producenta na radiu, kjer je pisal scenarije, montiral avdio in video vsebine ter se nasploh poglabljal v socialna omrežja.

Zdaj sta se oba posvetila urejanju socialnih omrežij drugih podjetij ali posameznikov, grajenju njihove blagovne znamke in njeni promociji, kjer skušata vnesti čim več kreativnosti, ki seveda ustreza naročniku. Ustvarjata tudi video vsebine (od scenarija, snemanja do montaže) za različne naročnike. Tanja lahko v tem segmentu ponudi tudi voiceover in svoj igralski talent J

»Po številnih letih dela v medijih (ali z mediji) veva, da za podjetja ni več samo dovolj, da ste prisotni na socialnih omrežjih, temveč, da se od drugih razlikujete in ponujate nekaj več. Tisti ‘nekaj’, zaradi katerega se bodo ljudje v poplavi možnosti odločili ravno za vas. In tisti ‘nekaj’ prinašava midva,« še na koncu dodata Tanja in Primož.