7. julija, 2020

Osebni pristop je temelj kakovostnega odnosa s strankami

O odvetniški pisarni Kocbek     Odvetniška pisarna Kocbek deluje v prostorih poslovne stavbe UP v Coni Tezno od aprila 2020. Dejavna je na področju zastopanja pravnih in fizičnih oseb.   Ustanovitelj odvetniške pisarne Mihael Kocbek je s …

Piše:

O odvetniški pisarni Kocbek

 

 

Odvetniška pisarna Kocbek deluje v prostorih poslovne stavbe UP v Coni Tezno od aprila 2020. Dejavna je na področju zastopanja pravnih in fizičnih oseb.

 

Ustanovitelj odvetniške pisarne Mihael Kocbek je sicer odvetnik že od leta 2016, izkušnje pa je nabiral v eni izmed večjih odvetniških pisarn v Mariboru. Slednje mu je omogočilo razširiti področje strokovnega znanja in zgraditi bogato mrežo zanesljivih zunanjih sodelavcev, ki danes plemenitijo delo odvetniške pisarne Kocbek.

 

Mihael Kocbek je strokovnjak na področju civilnega in gospodarskega prava, ažurno in proaktivno delovanje v okviru svoje stroke pa mu omogoča kakovostno delovanje tudi na drugih področjih pravnih storitev.

 

Odvetniška pisarna Kocbek deluje na področjih delovnega, odškodninskega, gospodarskega, nepremičninskega, dednega in družinskega prava ter varstva osebnih podatkov in izterjave terjatev.

 

Pravne storitve, ki jih nudijo v odvetniški pisarni Kocbek, so:

  • pravno svetovanje,
  • zastopanje in zagovarjanje pred sodišči in drugimi državnimi organi,
  • sestavljanje listin (pogodb, predlogov, vlog ipd.),
  • zastopanje strank v njihovih pravnih razmerjih.

 

 

Odvetništvo kot poslanstvo

 

 

Etika je prav na področju odvetništva še toliko pomembnejša in nujnejša, saj morajo vsakega odvetnika voditi pravna, etična in moralna načela, pa naj gre za poklicno oz. strokovno udejstvovanje ali pa za zasebna področja življenja.

 

V odvetniški pisarni Kocbek postavljajo v središče svojega dela stranko. Kot najpomembnejšo odliko poudarjajo prav osebni pristop, ki temelji na strokovnosti, prilagodljivosti in diskretnost ter predstavlja temelj dobrega odnosa med vsemi deležniki.

 

Zaupanje in vzajemno sodelovanje sta ključni sestavini poslovnega uspeha, še dodajajo v odvetniški pisarni Kocbek.