7. julija, 2020

Optimiziramo in digitaliziramo poslovne procese

Garex d. o. o. je tehnološko podjetje, specializirano za napredne programsko-informacijske rešitve. 15 let izkušenj, 34 zaposlenih in več kot 300 uspešno zaključenih projektov temelji na inovativnih in uporabnikom prijaznih rešitvah, s katerimi svojim …

Piše:

Garex d. o. o. je tehnološko podjetje, specializirano za napredne programsko-informacijske rešitve. 15 let izkušenj, 34 zaposlenih in več kot 300 uspešno zaključenih projektov temelji na inovativnih in uporabnikom prijaznih rešitvah, s katerimi svojim naročnikom omogočajo lažje in hitrejše ter s tem uspešnejše delo.

Skupina strokovnjakov na področju poslovnih rešitev si prizadeva za uspešno poslovanje naročnikov z zagotavljanjem zanesljivega delovnega okolja. Z rednim vzdrževanjem skrbi za posodobitve in tekoče delovanje ter nudi podporo uporabnikom.

Oddelek E-commerce ustvarja vendorske, odprtokodne in lastne produkte na ključ, vključno z integracijami v okolje naročnika. Garex trenutno zavzema vodilno mesto v Sloveniji z ekipo strokovnjakov na produktu SAP Hybris.

Oddelek digitalnega oglaševanja ponuja celovite rešitve, od strojne do programske opreme za centralno upravljanje z zasloni na daljavo. Rešitve so prilagojene različnim industrijam, tako za oglaševanje na prodajnih mestih kot tudi za interno komunikacijo podjetij znotraj poslovnih prostorov ali proizvodnje.

Vrhunski strokovnjaki s področja obdelave velikih količin podatkov (angl. Big Data) naročnikom pomagajo predvideti spremembe ter jim pomagajo, da se nanje pravočasno in učinkovito odzovejo. Oddelek spremlja odzivnost uporabnikov na marketinške akcije, predvideva tveganja za odhod h konkurenci, sodeluje pri oceni tveganja in napoveduje vedenje potrošnika v prihodnosti.

Garex s skrbno izbranimi priznanimi partnerji danes zadovoljuje najzahtevnejše stranke na področju naprednih informacijskih rešitev. Recept za uspeh podjetja, ki je konec lanskega leta domovanje s Ptuja preselilo v mariborski poslovno-trgovski objekt UP, pa David Koderman, direktor podjetja, opiše tako: »Vrednote so usmerjene k ljudem – osebna rast in strokovni razvoj naših zaposlenih nam omogočata strokovnost, hitro odzivnost in prilagodljivost, s katerimi smo sposobni uspešno odgovarjati na potrebe uporabnikov naših rešitev. Skrben odnos in zanesljivost pa nam zagotavljata dolgoročno sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji«.