2. julija, 2020

VSAKIH PET MINUT KDO V SLOVENIJI POTREBUJE KRI

Tudi letos je Zavod PPC Tezno skupaj z Rdečim križem Slovenije – OZ Maribor organiziral krvodajalsko akcijo Cone Tezno. Letos zaradi razmer malo drugačno kot v preteklih letih. Akcija je potekala v torek 23.6.  v prostorih Centra za transfuzijsko medic …

Piše:

Tudi letos je Zavod PPC Tezno skupaj z Rdečim križem Slovenije – OZ Maribor organiziral krvodajalsko akcijo Cone Tezno. Letos zaradi razmer malo drugačno kot v preteklih letih. Akcija je potekala v torek 23.6.  v prostorih Centra za transfuzijsko medicino UKC Maribor, ki se nahaja na začasni lokaciji v prostorih Medicinske fakultete Maribor.  Vsem krvodajalcem, ki se odzivate na povabila k darovanju krvi, se organizatorji tokratne akcije zahvaljujemo za iskreno predanost, humanost in navdihujočo solidarnost. Ostanite pozitivni, upoštevajte varnostne napotke in varujte svoje zdravje!

Če pa ste zamudili našo akcijo, lahko svoj prihod  potrdite in se obvezno dogovorite o uri prihoda odvzema na telefonskih številkah 02 321 22 71 in ali 041 320-796 vsak delovnik od 8. do 15.00 ure.

Z ENIM ODVZEMOM POMAGAMO TREM LJUDEM