2. julija, 2020

SEEmeet Slovenia 2020 – Edinstvena priložnost za poslovno mreženje in širitev posla

Mednarodni B2B dogodek SEEmeet Slovenia odpira svoja vrata 21. in 22. oktobra 2020 v Mariboru. V okviru dogodka bodo imela podjetja edinstveno priložnost za širitev svojega posla. Letos bo v sklopu dogodka možno prisluhniti tematskim predavanjem, ki bo …

Piše: MRA

Mednarodni B2B dogodek SEEmeet Slovenia odpira svoja vrata 21. in 22. oktobra 2020 v Mariboru. V okviru dogodka bodo imela podjetja edinstveno priložnost za širitev svojega posla. Letos bo v sklopu dogodka možno prisluhniti tematskim predavanjem, ki bodo poskrbela za nadgradnjo znanj aktualnih poslovnih trendov.

Mreženje v poslovnem svetu odpira nove priložnosti in tega se organizatorji 5. mednarodne konference SEEmeet Slovenia zelo dobro zavedajo. Kot kažejo izkušnje iz prejšnjih let, tovrstno organiziran dogodek udeležencem omogoča, da v zelo kratkem času pridobijo številna nova znanja, poslovne partnerje in nadgradijo svoj posel. Zaradi spremenjenih tržnih razmer pa letos ta edinstveni dogodek še pridobiva pomembnost.

Dogodek SEEmeet je zasnovan tako, da imajo sodelujoči v dveh dneh organiziranih do 15 kratkih (25-minutnih) sestankov, na katerih se srečajo s potencialnimi novimi poslovnimi partnerji; te si na osnovi registriranih podjetij predhodno izberejo sami. Poleg tega dogodek nudi veliko možnosti za neformalne pogovore med premori, obroki in večernim druženjem.

Odpirajo vrata različnim panogam

SEEmeet je evalviral v ključen mednarodni dogodek, ki odpira vrata poslovnemu mreženju različnih panog – od energetske učinkovitosti, digitalizacije in IKT, prek kovinsko predelovalne industrije, proizvodnje izdelkov iz plastičnih mas in elektro ter pohištvene industrije do industrije prehrane in kmetijstva, turizma in drugih.

V lanskem letu sta potencialne partnerje iskali tudi podjetji Revoz in Yaskawa. Dogodek je presegel pričakovanja, dve tretjini podjetij je bilo iz Slovenije, preostanek pa iz drugih držav: iz Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Kosova, Bolgarije, Malte, Nizozemske, Turčije, Francije, Ukrajine, Velike Britanije in Nepala. SEEmeet 2020 je namenjen podjetjem, ki delujejo na lokalnih, nacionalnih in mednarodnih trgih.

Skupaj z Mariborsko razvojno agencijo dogodek organizirajo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Javna agencija SPIRIT, RC Novo mesto, RRA ROD Ajdovščina, RRA Koroška, RRA Zeleni kras, RRA Savinjske regije, RC Murska Sobota, RRA Zasavje, RRA Posavje, RC Kočevje Ribnica, RIC Bela krajina in BSC Kranj.

Cenejša kotizacija za zgodnje prijave do 6. 7. 2020. V tem času znaša kotizacija le 125 evrov brez DDV.

Več informacij in prijave: www.seemeet.si