25. februarja, 2020

PRENOVA STAVBE NOVE KBM NA TEZNEM

Nova KBM je prenovila svojo poslovno stavbo RCA Tezno, in sicer ne toliko zunanjosti stavbe kot notranjost. Obstoječe zaprte pisarne so namreč spremenili v odprti tip pisarn, tako imenovani Open space, s katerim so zaposlenim omogočili sodobno, prijazn …

Piše: M.V.

Nova KBM je prenovila svojo poslovno stavbo RCA Tezno, in sicer ne toliko zunanjosti stavbe kot notranjost. Obstoječe zaprte pisarne so namreč spremenili v odprti tip pisarn, tako imenovani Open space, s katerim so zaposlenim omogočili sodobno, prijazno in stroškovno učinkovitejše delovno okolje, s katerim bodo izboljšali tudi komunikacijo med zaposlenimi.

Z deli so začeli avgusta 2019, zaključena pa naj bi bila konec februarja letos. V sklopu prenove bodo za zaposlene v prvem nadstropju objekta uredili kantino, kjer bo zaposlenim na voljo zdrava, uravnotežena in cenovno konkurenčna prehrana.

Ker pa znotraj Cone Tezno enega izmed večjih in večletnih izzivov predstavlja tudi problematika parkiranja, so se v Novi KBM resno lotili tudi te. Znotraj Cone Tezno so najeli dodatnih 170 parkirnih mest, s čimer so pokrili trenutne potrebe parkiranja svojih zaposlenih.

Projekt odprtih pisarn, urejanje parkirišč in skrb za zaposlene so le nekatere izmed dejavnosti, s katerimi v Novi KBM uresničujejo vizijo postati najboljša banka.