25. februarja, 2020

NOVE SPLETNE STRANI

Cona Tezno je pred kratkim v duhu nenehnega izboljševanja posodobila svoje spletno mesto in hkrati razširila vsebino na še dve spletišči, ki samostojno predstavljata revijo Kontakt in turistično obarvane podzemne rove. Ob kliku na www.conatezno.si lahk …

Piše: M.V.

Cona Tezno je pred kratkim v duhu nenehnega izboljševanja posodobila svoje spletno mesto in hkrati razširila vsebino na še dve spletišči, ki samostojno predstavljata revijo Kontakt in turistično obarvane podzemne rove.

Ob kliku na www.conatezno.si lahko izveste vse o poslovno-proizvodni coni Tezno. Na strani je moč zaslediti predstavitve podjetij iz cone, trenutno proste nepremičnine, povezavo do podzemnih rovov in do naše revije Kontakt ter še veliko več. Objavljamo novice in dogodke iz cone, za katere informacij bomo veseli tudi od vas. Kliknete in spremljate lahko tudi naš profil Facebook in YouTube. Ogledate si lahko tudi aktualno mapo, kje v Coni Tezno in njeni okolici so nameščeni avtomatski zunanji defibrilatorji (AED). Predstavlja pa se tudi Zavod PPC Tezno. Zato najdete vse naše kontaktne podatke, dežurne številke, zapisana sta naša poslanstvo in vizija. Najpomembneje pa je, da na strani najdete odslej tudi vse dokumente, vezane na energente in bivanje v coni. Seveda vam ponujamo tudi seznam storitev, ki jih z veseljem opravimo za vas.

www.rovi-tezno je povezava do spletne strani naših podzemnih rovov. Na strani so razpisani termini vodenih ogledov, objavljamo novičke, vezane na podzemne proizvodne hodnike, podajamo vam več informacij o rovih in vodenih ogledih. Oddate lahko tudi povpraševanje za ogled večjih skupin. Zbrali smo tudi televizijske in časopisne prispevke, v katerih so bili rovi predstavljeni.

Navsezadnje je svojo spletno stran dobila tudi naša revija Kontakt. Odslej jo lahko prelistate na spletni strani www.kontakt-conatezno.si. Poiščite posamezne članke in jih tako delite še s kom.

Mi se bomo trudili, da boste ob klikih vedno našli nove vsebine. Vi pa poskrbite, da ne bomo objavljali zaman.