6. novembra, 2019

NOVA PODJETJA V POSLOVNI STAVBI UP

LunaLabs Solutions – skupina kreativnih, zanimivih, perspektivnih programerjev in razvojnikov z velikim srcem in veliko izkušnjami Ekipo LunaLabs Solutions sestavljajo mladi in ambiciozni posamezniki, ki s skupnimi močmi uspešno sodelujejo z velikimi i …

Piše: Maja Vintar

LunaLabs Solutions – skupina kreativnih, zanimivih, perspektivnih programerjev in razvojnikov z velikim srcem in veliko izkušnjami

Ekipo LunaLabs Solutions sestavljajo mladi in ambiciozni posamezniki, ki s skupnimi močmi uspešno sodelujejo z velikimi in malimi podjetji in jim s svojimi znanjem informacijske tehnologije pomagajo optimizirati poslovanje. Pri svojem delu se osredotočajo predvsem na integracije med poslovnimi rešitvami, da se prepreči podvojeno vnašanje istih podatkov in s tem zmanjša tveganje napak pri vnosih, uporabniki pa prihranijo veliko časa, ki ga lahko posvetijo dobičkonosnejši dejavnosti svojega podjetja. Ponujajo tudi nekaj namenskih aplikacij, ki so jih razvili zaradi pomanjkanja ustreznih programskih rešitev na nekaterih področjih. Izpostavljajo predvsem aplikacijo Hera (namenska rešitev za prodajalce rabljenih vozil), aplikacijo Hermes (namenska rešitev za storitvena podjetja z vključeno davčno blagajno) in aplikacijo Prometej (namenska rešitev za gradbena podjetja). Ukvarjajo se tudi z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin, ki se jih lotijo sistematično in v tesnem sodelovanju s stranko, saj je digitalna vizitka običajno prvi stik spletne trgovine in kupcev.

Računovodski servis Vizija – vodilno podjetje v Sloveniji za vodenje poslovnih knjig in davčnega svetovanja

Računovodski servis Vizija uspešno posluje že od leta 1993. Od vsega začetka je eden prvih računovodskih servisov v državi, ki je imel veliko in pomembno vlogo pri razvoju in oblikovanju računovodske dejavnosti. Leta 2008 se je razširil v delniško družbo, leta 2015 pa uspešno ustanovil Zbornico za ustanavljanje podjetij, ki je pridobila naziv točke VEM, kjer lahko podjetniki odprejo podjetje. V Viziji več kot sto redno zaposlenih stalno izpopolnjuje svoje znanje na vseh področjih računovodstva, davkov in poslovnega svetovanja. Sodelujejo z več kot 2000 poslovnimi partnerji in jim zagotavljajo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju. Prek poslovnega kluba Vizija omogočajo podjetnikom povečanje prodaje in povezavo s potencialnimi strankami. Zaposleni imajo bogate izkušnje in strankam zagotavljajo davčno varnost, z znanjem in izkušnjami jim prihranijo čas in denar, veliko jim pomenijo dobri poslovni odnosi, zanesljivost in prijaznost, do vsake stranke pristopajo individualno glede na njene specifične potrebe, aktivno sodelujejo pri vseh inšpekcijskih pregledih, računovodstvo vodijo v svojih prostorih ali prostorih svojih strank in imajo lahko dostopne poslovne enote z urejenimi parkirišči po vsej Sloveniji in zdaj tudi v Coni Tezno.

Podjetje PIKSL, Damjan Markovič, s. p. – s poudarkom na poštenosti in iskrenosti delovanja pomaga podjetjem s spletnimi rešitvami

Digitalna marketinška agencija PIKSL ponuja širok nabor spletnih storitev – od izdelave spletnih strani in trgovin do celotnega spektra storitev spletnega marketinga oz. oglaševanja. Podjetje PIKSL sestavlja mlad kolektiv, ki se ukvarja s programiranjem, marketingom, oblikovanjem, odnosi z javnostmi itd. Čeprav so zaposleni še mladi, imajo na svojih področjih že veliko izkušenj. Obvladajo različne kanale: Google oglaševanje, SEO, Facebook oglaševanje, e-mail marketing, optimizacijo uporabniške izkušnje, pisanje besedil in še veliko več. So strokovni in natančni. V podjetju PIKSL se osredotočajo na strokovno izvedbo projektov, poštenost in transparentnost delovanja. Specializirani so za manjša in srednjevelika podjetja in jim ponujajo rešitve za vse njihove cilje na spletu. Če potrebujete novo spletno stran, ustanavljate spletno trgovino ali želite prek spleta povečati svojo prepoznavnost, prodajo in povpraševanje – imajo v agenciji PIKSL zagotovo pravo rešitev za vas!

 Agencija Adeo – skupina, ki je pripravljena z vami ustvariti novo, uspešno in nepozabno zgodbo

Agencijo Adeo sestavlja mlada in ambiciozna skupina, ki na trenutke kar poka od energije. To seveda ni nič čudnega, saj imajo povprečno okroglih 30 let. A naj vas leta ne zavedejo – mladost ne pomeni, da nimajo izkušenj, znanj ali potrebne strokovnosti. Nasprotno: pravijo, da izkušnje štejejo v kilometrih! Njihov pristop je celosten, svež, drugačen, s poudarkom na transparentnem in korektnem odnosu. Kaj dobite? Celovito komunikacijsko zgodbo, s katero boste pridobili zaupanje svojih strank, saj vas bodo prepoznale kot strokovnjaka na svojem področju. Prav tako se bodo zbližale in povezale z blagovno znamko. S strateško in podrobno načrtovano komunikacijo boste utrdili tudi svojo avtoriteto, dosegali boljše rezultate na iskalnem omrežju na Googlu in sčasoma pridobili nove kupce. Skupaj z vami bo skupina Adeo izdelala strategijo, ki bo vključevala podrobno analizo trga in konkurence, nato pa boste določili kanale, s katerimi boste izstopili iz povprečja in postali opaznejši in uspešnejši. Skupaj boste oblikovali tudi celostno podobo podjetja ali pa le podobo tiskovin, digitalnih vizualov in drugega gradiva. Glede na vaše želje bodo za vas organizirali tudi dogodek ali druženje za sodelavce. Ob tem bodo razvili koncept po vaši meri, izbrali lokacijo in pogostitev, pripravili vabila in pozneje zahvale, spisali govor in naredili vse, da bo glas o izpeljanem dogodku segel dlje kot le do sosednje vasi. Vaša zgodba je njihova strast.

Pekarna Misty želi omogočiti vsem obiskovalcem in zaposlenim v Coni Tezno mesto, kjer lahko hitro nekaj prigriznejo.

V pekarni se ukvarjajo z dopeko široke palete pekovskega peciva, na voljo pa so tudi odlične pice, bureki, za vse, ki se ne morejo upreti sladkim pregreham, pa je na voljo ponudba odličnih mufinov, drobnega peciva in podobnih sladkih prigrizkov. Ponujajo tudi izdelke brez glutena, brez laktoze in pestro vegansko pekovsko pecivo. Za sproščen in prijeten obisk pekarne poskrbijo tri mlade, živahne, marljive in ambiciozne študentke. Seveda se zavedajo, da Pekarna Misty ni edini ponudniki tovrstnih izdelkov. Zato pri svoji ponudbi stavijo predvsem na kakovost izdelkov, ki jih dobavljajo priznani dobavitelji, saj so se želele lotiti novih izzivov na kakovostnih temeljih. Kljub odličnim začetkom in za zdaj še preprosti ponudbi je njihov cilj veliko večji. Že oktobra bodo ponudbo razširile tudi na sendviče, solate in mlečne izdelke, predvsem jogurte, da bo izbira malic širša in bo vsakdo v pekarni našel kaj po svojem okusu iz željah. V bližnji prihodnosti želijo mlade ambiciozne podjetnice, ki imajo veliko ciljev, blagovno znamko Misty razširiti tudi na druga področja. Pri tem jih spodbujata predvsem radovednost in želja po novih izzivih, ki jih bodo z veseljem delile s svojimi odjemalci.