6. novembra, 2019

DRUŽINSKO PODJETJE Z VIZIJO

Podjetje Morganti Oil je uspešno družinsko podjetje z 20-letno tradicijo. Njihovi začetki so bili v distribuciji kurilnega olja, nato pa so svojo dejavnost razširili tudi na bencinske servise – prvega so odprli v Slovenski Bistrici, drugi pa že nekaj l …

Piše:

Podjetje Morganti Oil je uspešno družinsko podjetje z 20-letno tradicijo. Njihovi začetki so bili v distribuciji kurilnega olja, nato pa so svojo dejavnost razširili tudi na bencinske servise – prvega so odprli v Slovenski Bistrici, drugi pa že nekaj let uspešno deluje v Coni Tezno. Nedavno so k uspešni zgodbi dodali tudi bife in okrepčevalnico M Burger, ki je poskrbela za dodatno kulinarično ponudbo znotraj Cone Tezno.

In kje vidijo razvoj svojega podjetja in Cone Tezno? »Nadaljnji razvoj vidimo v večji usmerjenosti prodaje v ekološko prijaznejša goriva, kot sta avtoplin in biodizel. Prav tako si želimo širitve dodatne ponudbe, boljšega poslovanja in posledično dodatnih zaposlitev.« Njihov tim trenutno šteje 11 zaposlenih. Pri širitvi Cone Tezno si predvsem želijo povezave Ptujske ceste v smeri proti Ljubljani, pri čemer verjamejo, da bo to še povečalo njihovo poslovanje tako z domačimi kot tujimi strankami.

V prihajajočih toplih dneh vas vabijo na osvežitev v njihov bife ali na malico iz razširjene gostinske ponudbe, ki zajema vse od slastnih pic, okusnih hamburgerjev do svežih solat.