5. novembra, 2019

Pred kapijo bo kmalu nova poslovna stavba

Podjetje Piktronik d. o. o. se je skozi leta uveljavilo kot napredno, fleksibilno manjše podjetje, ki zagotavlja visoko raven tehnološkega razvoja, kakovosti in varnosti na področju naprednih rešitev za baterijsko gnana plovila in vozila. Podjetje Pikt …

Piše: M.V.

Podjetje Piktronik d. o. o. se je skozi leta uveljavilo kot napredno, fleksibilno manjše podjetje, ki zagotavlja visoko raven tehnološkega razvoja, kakovosti in varnosti na področju naprednih rešitev za baterijsko gnana plovila in vozila. Podjetje Piktronik se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo naprav za pogon in oskrbo baterijsko gnanih plovil in vozil.

Podjetje Piktronik pa je tudi novi lastnik zemljišča pred staro TAM-ovo kapijo. V mesecu maju so že začeli s pripravljalnimi deli. V prihodnje nameravajo na tem mestu postaviti novo poslovno stavbo. V ta namen so podrli tudi drevesa in parcelo počistili. So pa še vedno zelo strpni glede brezplačnega parkiranja. Kljub temu prosijo vse, da v prihodnje njihova dela ne ovirajo s parkiranjem vozil in da se le-ta počasi umaknejo z njihovega zemljišča.