5. novembra, 2019

Danes Starkom in BTS

DANES … V objektu nekdanje TAM-ove orodjarne danes poslujeta uspešni podjetji Starkom d. o. o. in BTS Company d. o. o. Podjetje Starkom je bilo ustanovljeno leta 2005 kot skupno podjetje med družbo Daimler in podjetjem Unior. Danes je to pravno neodvis …

Piše:

DANES …

V objektu nekdanje TAM-ove orodjarne danes poslujeta uspešni podjetji Starkom d. o. o. in BTS Company d. o. o.

Podjetje Starkom je bilo ustanovljeno leta 2005 kot skupno podjetje med družbo Daimler in podjetjem Unior. Danes je to pravno neodvisno podjetje 100-odstotno hčerinsko podjetje družbe Daimler AG s sedežem v Mariboru. Usposobljeni zaposleni s sodobnimi tehnologijami izdelujejo predvsem komponente za podvozje in strukturne komponente za osebna vozila Mercedes-Benz ter druge priznane stranke po vsem svetu. Kot eden izmed najprivlačnejših delodajalcev v regiji zaposlujejo okrog 310 ljudi.

Podjetje BTS Company d. o. o. je trgovsko podjetje s 25-letno tradicijo v slovenskem prostoru. Sedež podjetja je v Ljubljani, imajo pa poslovalnico tudi v Mariboru ter podjetja v Zagrebu, Sarajevu in Beogradu. Na teh lokacijah je poleg trgovine tudi demo center s CNC-obdelovalnimi stroji. Kupcem nudijo celovite rešitve na področju strojne obdelave, robotike in svetovanja. Ponudba obsega vse od rezilnega in merilnega orodja do opreme in obdelovalnih strojev.